Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jokilaaksojen omaishoitajat ja läheiset ry

Jokilaaksojen omaishoitajat ja läheiset ry on vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairasta läheistään hoitavien oma yhdistys.

Tavoitteemme on ollut jo perustamisvuodesta 2004, toimia omaishoitajien ja heidän hoidettaviensa aseman parantamiseksi sekä tukemiseksi.

Toiminta-alueemme on Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen, Sievi ja Ylivieska.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat yksilöllisyys, ihmisläheisyys, tasa-arvo ja toiminnan laadukkuus. Yhdistyksen toiminnan osa-alueita ovat edunvalvonta, ohjaus ja neuvonta, koulutus, virkistys- ja kulttuuritoiminta.

Toimimme paikallisyhdistyksenä valtakunnallisessa Omaishoitajaliitto ry:ssä.

Liittymällä jäseneksi tai kannattajajäseneksi, mahdollistat yhdistyksessämme tehtävän työn alueemme omaishoitajien ja läheisten hyväksi.

Liity tästä

Maailmassa on vain neljänlaisia ihmisiä:

Heitä, jotka ovat olleet omaishoitajia

Heitä, jotka ovat omaishoitajia

Heitä, joista tulee omaishoitajia