skip to Main Content

Kelan kuntoutuskurssit ja Omaishoitajien tuetut lomat!

Kela kuntoutuskurssit:

Kuntoutuskurssit on tarkoitettu päivittäin omaishoitajina toimiville, tukemaan heidän toimintakykyä ja kohentamaan elämänlaatua.

Kelan kuntoutuksia on saatavana yksilökursseina tai parikursseina. Parikursseille omaishoitaja ja hoidettava voivat osallistua yhdessä. Kuntoutus järjestetään yksilöllisten tarpeiden mukaan joko avo- tai laitoskuntoutuksena. Kursseilta saa eväitä oman kunnon ylläpitämiseksi ja työkaluja jaksamisen tueksi.

Kelan kuntoutuskurssihaku

KELA infolehtinen!

Omaishoitajien tuetut lomat:

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) järjestää yhteistyössä Omaishoitajaliiton kanssa omaishoitajille ja omaishoitoperheille lomia.

 MTLH_lomaesite_2023!

Hae lomaa /mthl hakulomakkeisiin!

Omaishoitajien tuetut lomat on tarkoitettu Sinulle, joka autat läheistäsi selviytymään arjessa

Omaishoitajaloma antaa pienen tauon arkeen, vertaistukea sekä erilaisten ohjelmaa. Osa lomista on tarkoitettu omaishoitajalle ja hoidettavalle läheiselle yhdessä. Osa lomista on suunnattu lapsiperheille, joissa on omaishoitotilanne.

Tuetut lomat pitävät sisällään majoituksen kahden hengen huoneissa, täyshoidon ja ohjattua ryhmäkohtaista/vapaa-ajan loma-ohjelmaa, joihin voit halutessasi osallistua. Loman kesto on yleensä viisi vrk:ta.

Lisätietoa: Omaishoitajien tuetut lomat 2023

Back To Top