skip to Main Content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Omaishoitajien hyvinvointijumppa (verkossa)

6.4.2022 @ 14:00

Liikuntakampanjan kuvituskuva, jossa ihmishahmot harrastamassa eri liikuntalajeja

Omaishoitajien hauska hyvinvointijumppa 6.4. klo 14.00!

Innostu liikkumaan huhtikuussa ja roihuta liikkumisen paloa ympäri vuoden

Liikunta ja liikkuminen on yksi tärkeimmistä keinoista pitää huolta omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista.

Varsinkin omaisestaan huolehtivilla on tutkimusten mukaan paljon fyysisiä vaivoja, jotka johtuvat muun muassa hoivaa tarvitsevan läheisen jatkuvista nostoista ja siirtelyistä, huonoista työasennoista, fyysisesti raskaista tehtävistä, liikunnan puutteesta ja uupumuksen ja stressin aiheuttamista fyysisistä oireista.

 

Omaishoitajaliitto ja sen jäsenyhdistykset kannustavatkin kaikkia omaisestaanKuvituskuva, jossa kaksi ihmishahmoa. Toinen nostelee painoja ja toinen sauvakävelee reppuselässä.
huolehtivia liikkumaan oman hyvinvointinsa parhaaksi sekä hakemaan liikkeellelähdön ja liikkumisen tueksi sytykkeitä teemakuukauden tapahtumista. Vähäiselläkin liikkumisen lisäämisellä saadaan terveyttä edistäviä vaikutuksia niin keholle kuin mielelle.

Alta löydät tietoa huhtikuun teemakuukauden tarjonnasta. Voit kokeilla vaikkapa hauskaa etäjumppaa näyttelijä, koomikko Minna Kivelän ohjaamana, tehdä liikuntahaastekortin liikuntalajeja perheesi kanssa tai osallistua omaishoitajien paikallisiin liikuntaryhmiin ja -tapahtumiin.

Minna Kivelän 6.4. klo 14 ohjaama etäjumppa saa jäykimmätkin nivelet liikkumaan ja tekee hyvää niin keholle kuin mielelle.  Osallistu jumppaan tietokoneesi tai mobiililaitteesi välityksellä.

Linkki lähetykseen julkaistaan Omaishoitajaliiton nettisivuilla 6.4.2020. Livelähetys alkaa klo 14.

Omaishoitajaliiton kotisivut-/ tapahtumalinkki!

Mukavaa jumppahetkeä!

Tartu myös liikuntahaasteeseen ja osallistu arvontaan!Kuva liikuntakortista

Lataa itsellesi liikuntakortti (pdf) tai kysy korttia lähimmästä omaishoitoyhdistyksestä.

Tee ainakin viisi kortin liikuntahaasteista huhtikuun aikana ja osallistu arvontaan! Liikuntahaasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan laadukas reppu esimerkiksi luontoretkiä varten.

Voit osallistua arvontaan 1.4.–13.5. joko alla olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä kortin tai kirjeen osoitteeseen Omaishoitajaliitto ry, Arvonta, Hämeentie 105 A 18, 00550 Helsinki. Ilmoita arvontaa varten nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Linkki sähköiseen arvontalomakkeeseen (avautuu 1.4.) liiton sivuilla!

Toivotamme liikkumisen iloa yksin tai yhdessä läheisen kanssa!

Tiedot

Päivämäärä:
6.4.2022
Aika:
14:00
Kotisivu:
https://omaishoitajat.fi/syty-liikkumaan/

Järjestäjä

Omaishoitajaliitto
Back To Top